USB Flash Disk Biçimlendirme Sorunu ve Çözümü

  • Windows USB/DVD Download Tool İndir
  • Genel Bakış

    Windows'u Microsoft Store'dan indirdiğinizde iki seçeneğiniz vardır: Sıkıştırılmış dosyaların bir koleksiyonunu veya bir ISO dosyasını indirebilirsiniz. Bir ISO dosyası, tüm Windows kurulum dosyalarını tek bir sıkıştırılmamış dosyada birleştirir.

    Bir DVD veya USB sürücüden önyüklenebilir bir dosya oluşturmak için bir ISO dosyası indirmeyi seçerseniz, Windows ISO dosyasını sürücünüze kopyalayın ve ardından Windows USB / DVD İndirme Aracını çalıştırın. Ardından Windows'u doğrudan USB veya DVD sürücünüzden bilgisayarınıza yükleyin.

    ISO dosyasını indirdiğinizde, bir USB veya DVD'ye kopyalamanız gerekir. Windows'u yüklemeye hazır olduğunuzda, üzerinde ISO dosyası bulunan USB sürücüsünü veya DVD'yi takın ve ardından sürücüdeki kök klasörden Setup.exe'yi çalıştırın.

    Bu, önce mevcut bir işletim sistemini çalıştırmanıza gerek kalmadan Windows'u makinenize yüklemenize olanak tanır. Bilgisayarınızın BIOS'undaki sürücülerin önyükleme sırasını değiştirirseniz, Windows kurulumunu bilgisayarınızı ilk açtığınızda doğrudan USB sürücünüzden veya DVD'den çalıştırabilirsiniz. Sürücülerin BIOS önyükleme sırasını nasıl değiştireceğiniz hakkında bilgi için lütfen bilgisayarınızın belgelerine bakın.

    Kopyalama

    Yazılımı kurmak için, ISO dosyasının bir kopyasını bir diske, USB flash sürücüye veya başka bir ortama alabilirsiniz.

    Yazılımı kurduktan ve yazılıma eşlik eden lisans koşullarını kabul ettikten sonra, bu lisans koşulları yazılımı kullanımınız için geçerli olur. Windows için lisans koşulları, lisanslı bilgisayara yeniden kurulum için yazılımın bir kopyasını yedek kopya olarak oluşturmanıza izin verir. Windows yazılımını yükledikten sonra ISO dosyası kopyanızı silmezseniz, ISO dosyasının kopyası bir yedek kopyanız olarak sayılır.

    Yazılımı tekrar indirmeniz gerekirse, Microsoft Mağazası hesabınızda İndirme Satın Alma Geçmişinize gidebilir ve buradan indirmeye erişebilirsiniz.


    X